Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tulcean trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat Tulcean trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului PELIVAN DUMITRU sub aspectul săvârşirii infracţiunii de... Tulcean trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului PELIVAN DUMITRU sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în sera zilei de 13.10.2013, în jurul orelor 22,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict cu fratele său, inculpatul PELIVAN DUMITRU, de 46 de ani, i-a aplicat acestuia din urmă o lovitură cu un cuţit în zona precordială a hemitoracelui stâng, cauzându-i o leziune ce i-a pus viaţa în primejdie. Victima a fost internată la o unitate medicală, unde i  s-au acordat îngrijiri de specialitate.

La data de 14.10.2013, faţă de PELIVAN DUMITRU s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 15.10.2013 s-a solicitat instanţei de judecată luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile, cerere care a fost admisă, dată de la care inculpatul a fost cercetat în stare privativă de libertate.

Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Tribunalului Tulcea.