Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tulcean urmărit internațional, depistat la frontieră Tulcean urmărit internațional, depistat la frontieră
Polițiștii de frontieră au depistat un bărbat căutat de autoritățile germane, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de... Tulcean urmărit internațional, depistat la frontieră

puscariePolițiștii de frontieră au depistat un bărbat căutat de autoritățile germane, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

În data de 19.10.2016, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei cetățeanul român Daniel I., în vârstă de 29 de ani, din județul Tulcea.

Cu ocazia efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din Germania, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.