TULCEANUL ALBĂCEANU E ADJUNCT LA GARDĂ DE COASTĂ!

Tulceanul Iulian Albăceanu (35 de ani) este noul director adjunct al Gărzii de Coastă, fiind împuternicit pe această funcţie importantă de catre comisarul sef Cristian Rogojeanu, seful Garzii de Coasta, deocamdată pe o perioadă de trei luni. Numirea vine ca urmare a calificativelor foarte bune obţinute de acesta în calitate de şef al sectorului Poliţie de Frontieră Pardina, acolo unde Albaceanu a gestionat inclusiv acţiuni de salvare şi ajutorare a localnicilor din zona Ceatalchioi-Plaur cu ocazia inundaţiilor din 2010. Deasemenea, sectorul condus de Albăceanu a fost un exemplu de organizare şi funcţionare cu ocazia vizitelor oficiale internaţionale inclusiv pe probleme de preaderare la zona Schengen.
Inspectorul principal Albăceanu a intrat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor în anul 2005 ca ofiţer specialist doi la Biroul de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere din cadrul fostului Inspectorat Judeţean al Poliţiei de Frontieră Naval (IJPFN) Tulcea. În 2008 a activat în cadrul structurii de Combatere a Traficului cu Substanţe Interzise, iar la finele aceluiaşi an a fost numit şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina, unde a stat până în prezent. Absolvent al Facultăţii de Drept, cu master în Management Financiar şi Managementul Afacerilor Interne din cadrul Colegiului Naţional de Afaceri Interne, Iulian-Nicolae Albăceanu este cunoscut şi calităţile sale sportive. Noul director adjunct este de la 17 ani campion naţional la Jiu-jitsu, iar apoi a devenit campion mondial şi european la Kempo, vicecampion mondial şi european la Unifight şi multiplu campion naţional la Wushu, Jiu-jitsu, Kempo, Kick-box şi Thai box.
„Sunt mulţumit şi onorat de încrederea acordată, voi face totul pentru a continua munca depusă şi sper că voi avea rezultate la fel de bune “spune Albăceanu.