Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

TULCEANUL POZAT CU CIUCĂ ȘI BODE ÎN GRUPUL OAMENILOR DE AFACERI LIBERALI, DAR TRĂIEȘTE DIN ALOCAȚIA COPIILOR, SINGURUL VENIT DECLARAT! TULCEANUL POZAT CU CIUCĂ ȘI BODE ÎN GRUPUL OAMENILOR DE AFACERI LIBERALI, DAR TRĂIEȘTE DIN ALOCAȚIA COPIILOR, SINGURUL VENIT DECLARAT!
Tulceanul Mihai Uram este membru al Biroului Permanent municipal PNL cu rang de vicepreședinte, candidat pe lista consilierilor locali liberali în echipa primarului Ștefan... TULCEANUL POZAT CU CIUCĂ ȘI BODE ÎN GRUPUL OAMENILOR DE AFACERI LIBERALI, DAR TRĂIEȘTE DIN ALOCAȚIA COPIILOR, SINGURUL VENIT DECLARAT!

Tulceanul Mihai Uram este membru al Biroului Permanent municipal PNL cu rang de vicepreședinte, candidat pe lista consilierilor locali liberali în echipa primarului Ștefan Ilie, și, după cum se laudă pe pagina personală de facebook, face parte din grupul Ligii Oamenilor de afaceri liberali Tulcea. Normal, deoarece se ocupă de afaceri, respectiv o pensiune mică la marginea municipiului și un magazin.


Pentru că probabil a zburat în calitate de pasager cu avionul, în 2021 a fost nominalizat de PNL, cu votul majorității liberale din Consiliul Județean, ca membru provizoriu în Consiliul de administrație al Aeroportului Delta Dunării Tulcea. Da la acel Aeroport criticat mereu de liberali în mediul virtual, și pe bună dreptate, pentru lipsa zborurilor. Ce uită liberalii să spună e că și ei au avut destui sinecurişti pe acolo, dar asta e altă poveste.
La numirea pe funcție, liberalul Uram a fost nevoit să depună și clasicele declarații de avere și interese. Și ce să vezi, surpriză, omul de afaceri nu a declarat nici un venit personal, singurii bani declarați fiind alocațiile celor doi copii, în valoare totală de 3600 lei! În rest, zero barat! Nu casă, nu mașină, nu terenuri, zero active financiare, zero venituri! Asta deși Mihai Uram se declară administrator la SC URAM IMPEX SRL, funcție pe care o declara și în 2016. însă nu și în declarația de interese din 2020,atunci când a candidat pentru Consiliul Local. Tot zero venituri personale a declarat și în 2020, singurul venit precizat într-o declarație de avere fiind ân 2016, căn a declarat ca salariu suma de ….964 lei!


Acum, să te pozezi alături de premierul Ciucă și plagiatorul, pardon, ministrul Bode, ca făcând parte din Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali și să declari că trăiești din alocațiile copiilor, parcă nu sună în regulă! Și să nu uităm că „Fapta persoanelor care, cu intenție, depun declarații de avere sau declarații de interese care nu corespund adevărului constituie infracțiunea de fals în declarații și se pedepsește potrivit Codului penal “.
Acum, ori afaceristul Uram trăiește ca un guru indian, pe bază de apă și aer, deși apa e scumpă la Aquaserv, dar să spunem că ar apela la cișmelele amplasate de Primărie prin oraș,iar aerul încă nu a fost impozitat de Guvernul PNL-PSD, ori are alte venituri pe care a uitat să le declare.
Dar este de apreciat măcar că omul este sărac dar cinstit! Adică, spre deosebire de mulți colegi de partid, în afară de sinecura de la Aeroport, a rămas în mediul privat și nu este angajat la Primărie…