TULCENI ARESTAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

La data de 3 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea au desfășurat activități într-un dosar de trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, au fost depistați 2 bărbați, de 23 și 32 de ani, ambii din municipiul Tulcea, care ar fi deținut aproximativ 1.100 g. de cannabis, 200 g. de hașiș și 520 g. de MDMA.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au identificat un al treilea bărbat, de 31 de ani, din municipiul Tulcea, implicat în săvârșirea aceleiași infracțiuni.

Pentru probarea întregii activități infracționale, polițiștii și procurorii au efectuat 3 percheziții, în municipiul Tulcea, la locuințele celor 3 bărbați.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, pentru cercetări, aproximativ 122 de comprimate de culoare mov, 2 corpuri solide de substanță cristalină de culoare alb-gălbuie, 5 telefoane mobile, 2 grindere, un cântar de precizie și aproximativ 2.500 de lei.

La data de 3 februarie a.c., persoanele în cauză au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar, în activități, au fost angrenați și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea.