Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tulceni trimiși în judecată pentru trafic de droguri Tulceni trimiși în judecată pentru trafic de droguri
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările în dosarul... Tulceni trimiși în judecată pentru trafic de droguri

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările în dosarul privind pe Conţulov Cosmin de 21 ani și S. Alexandru de 24 ani, ambii din Tulcea, cercetați pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc (faptă prevăzută de art. 2 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri) și deţinere şi port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept (faptă prevăzută de art. 134 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor).

La 30.10.2013, poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Tulcea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea în cooperare cu D.I.P.I. au organizat o acţiune în vederea prinderii în flagrant a lui Conţulov Cosmin și S. Alexandru care ofereau spre vânzare către diferite persoane din mun. Tulcea cannabis vegetal. Cu ocazia flagrantului polițiștii au identificat în autoturismul lui Conţulov Cosmin un pistol din categoria armelor neletale.

La aceeași dată, în urma unor percheziții efectuate de polițiști la domiciliile celor doi, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 35,6 grame cannabis vegetal.

La 30.10.2013, Conţulov Cosmin a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, în baza unei ordonanțe de reținere, iar, la 31.10.2013, Tribunalul Tulcea a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

S. Alexandru a fost cercetat în stare de libertate, cu obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu.