Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Tulcenii află mai multe despre Programul de Dezvoltare Rurală 2014-2020 Tulcenii află mai multe despre Programul de Dezvoltare Rurală 2014-2020
  Tineretul Social – Democrat (TSD) Tulcea a început, în acest week-end, o serie de traininguri în localităţile din judeţul Tulcea. Tema: fondurile europene,... Tulcenii află mai multe despre Programul de Dezvoltare Rurală 2014-2020

 

Tineretul Social – Democrat (TSD) Tulcea a început, în acest week-end, o serie de traininguri în localităţile din judeţul Tulcea. Tema: fondurile europene, în special Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Trainerii Cristian Grigoraş şi Radu Ciprian, vicepreşedinţi TSD Tulcea (care lucrează în domeniul fondurilor europene), vor ajunge în fiecare săptămână în altă localitate din judeţul nostru pentru a le explica tulcenilor ce înseamnă acest program şi care ar putea fi beneficiile aduse de acesta.

Este vorba despre o amplă campanie de informare asupra noului Program Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, iar prima oprire a avut loc în acest week-end în comuna tulceană Greci. La eveniment au participat aproximativ 25 de persoane, reprezentanţi ai crescătorilor de animale, ai micilor fermieri şi administratori de firme din domeniul non-agricol.

Cu această ocazie au fost prezentate noile măsuri din PNDR, dar şi care sunt beneficiile acestui program.

„Pentru organizarea acestui training am avut susţinerea şi ajutorul domnului primar Sorin Vals, iar pentru acest lucru îi mulţumim. Pot să spun că a fost o prezentare de succes, în care lumea chiar a interacţionat şi care a reuşit să afle multe elemente noi, utile“, spune Mirela Furtună, preşedinte al TSD Tulcea şi vicepreşedinte TSD Naţional.