Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

UITAT DE GUVERNUL TEHNOCRAT, PRIMARUL BABADAGULUI SPERĂ SĂ REZOLVE PROBLEMELE DE INFRASTRUCTURĂ ÎN ACTUALA GUVERNARE UITAT DE GUVERNUL TEHNOCRAT, PRIMARUL BABADAGULUI SPERĂ SĂ REZOLVE PROBLEMELE DE INFRASTRUCTURĂ ÎN ACTUALA GUVERNARE
Mai multe proiecte ce vizează dezvoltarea infrastructurii în oraşul Babadag au fost ignorate de guvernul tehnocrat, zăcând aproape un an prin birourile guvernului Ciolos.... UITAT DE GUVERNUL TEHNOCRAT, PRIMARUL BABADAGULUI SPERĂ SĂ REZOLVE PROBLEMELE DE INFRASTRUCTURĂ ÎN ACTUALA GUVERNARE

babadag_1290590862Mai multe proiecte ce vizează dezvoltarea infrastructurii în oraşul Babadag au fost ignorate de guvernul tehnocrat, zăcând aproape un an prin birourile guvernului Ciolos.
După cum a declarat primarul Georgian Caraman, unele proiecte au fost depuse încă de la începutul anului 2016 la Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) – Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), fără nici un răspuns din partea guvernului tehnocrat, deşi acolo activează şi secretarul de stat Sirma Caraman.
În aceste condiţii, Primăria Babadag îşi pune speranţele în actualul guvern pentru obţinerea finanţărilor necesare: „Orașul Babadag intenționează să obțină finanțarea pentru lucrări de canalizare și apă potabilă pe străzile Fabricii, Florilor, Morii, Aurel Vlaicu și altele. Valoarea acestor lucrări s-ar ridica la 1,6 milioane de lei, cererea de finanțare fiind depusă încă din luna ianuarie 2016. Un alt proiect care așteaptă un răspuns pozitiv din partea Ministerului Dezvoltării presupune asfaltarea străzilor Daciei, Vasile Lupu și Vasile Alecsandri (1,29 milioane de lei). Și alte străzi din oraș sunt vizate de lucrările de asfaltare, fiind depusă o cerere de finanțare prin PNDL de 1,3 milioane de lei pentru lucrări de asfaltare strada Fabricii, Florilor, Morii, Aurel Vlaicu, Pavel Gheorghe și altele.
Pentru construirea a două poduri (str. Florilor cu str. Avram Iancu și str. Pavel Gheorghe cu str. Plavat) sunt depuse două proiecte pentru obținerea finanțării din partea PNDL (2 milioane de lei). Alte cinci proiecte ce vizează asfaltarea unor străzi, amenajarea unor trotuare, modernizarea rețelelor de apă și canalizare sunt pe masa decidenților MDRAP încă din 18 ianuarie 2016 “a declarat primarul Caraman.