UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI PARDINA A FOST BĂTUT DE DOI FERMIERI

Conform primarului comunei Pardina, Dumitru Pocora, un cetățean din localitate, angajat al Primăriei a fost bătut sâmbătă dimineața de doi proprietari de vite, victima fiind preluată de Ambulanța Delta și transportată ulterior de la Tulcea la Spitalul din Constanța.
Conflictul din localitate este unul vechi, între unii proprietari de animale ce își lasă vitele să intre pe terenurile cultivate de alți fermieri și cultivatorii acestor terenuri.
„La noi e ca în vestul sălbatic. Băiatul a fost bătut azi dimineața, suntem vecini, are o cultură de floare, nu e prima dată când dau drumul la animale în culturile oamenilor. Dacă suni la Poliție vin după cinci ore. Victima are 36 de ani, lucrează la Primărie și a fost lovit cu cruzime, unul dintre agresori are băiatul absolvent de Academie de Poliție, vă dați seama exemplu ce dă.. De față cu Poliția l-au luat la bătaie, polițistul notă pe hârtie cați pumni lua băiatul ăla, eu am încercat să aplanez dar mi-a pus și mie funia la gât să mă ridice, de față cu poliția. Victima se numeşte Naumencu Ștefan și l-au bătut Mudrag Dumitru și Ciolacu Cătălin “ne-a declarat primarul Pocora.
Un alt martor prezent susține că animalele ar fi fost eliberate nu de către proprietari ci de alte persoane ce ar fi căutat conflictul, însă ipoteză este greu de dovedit.
Vom reveni și cu clarificările de la Inspectoratul Județean de Poliție.