Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Un bărbat în stare de ebrietate a atacat cu pietre agenții de pază de pe faleză. A fost potolit cu spray lacrimogen. Un bărbat în stare de ebrietate a atacat cu pietre agenții de pază de pe faleză. A fost potolit cu spray lacrimogen.
Un bărbat a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că un agent de securitate l-a agresat după ce a încercat să intre pe o porțiune... Un bărbat în stare de ebrietate a atacat cu pietre agenții de pază de pe faleză. A fost potolit cu spray lacrimogen.

Un bărbat a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că un agent de securitate l-a agresat după ce a încercat să intre pe o porțiune de faleză închisă circulației.

Ieri, în jurul orei 15:00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină pe strada Inginer Dumitru Ivanov, din municipiul Tulcea, în imediata apropiere a zonei unde se află Vama Tulcea, unde un individ a reclamat faptul că, în timp ce încerca să pătrundă într-o zonă restricționată, unde se execută lucrări de reabilitare a falezei, a avut un conflict cu agentul de securitate, care l-a agresat fizic.

Jandarmii au identificat la fața locului apelantul, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în județul Suceava, care se afla într-o stare vădită de ebrietate, având un comportament agresiv și nedorind să coopereze cu forțele de ordine. Jandarmii au observat că bărbatul prezenta o iritație la nivelul ochilor, suferită probabil în urma aplicării unui spray iritant lacrimogen, astfel că au solicitat prezența unui echipaj medical la fața locului. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Tulcea, unde, de asemenea a adoptat un limbaj verbal agresiv față de echipajul medical, tulburând buna desfășurare a activităților.

La fața locului, a fost identificat și agentul de securitate reclamat, care a declarat că, în timp ce se afla în timpul serviciului, a observat un bărbat care încerca să pătrundă în zona restricționată a șantierului, iar în momentul în care l-a rugat să părăsească zona, acesta a devenit agresiv, aruncând cu pietre și adresând expresii jignitoare. La un moment dat, bărbatul a fost îndepărtat, însă a revenit mai agresiv, astfel că în sprijinul agentului de securitate, a venit un coleg, care la rândul lui a fost amenințat cu acte de violență. Acesta din urmă i-a pulverizat bărbatului agresiv spray iritant lacrimogen în zona ochilor.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL