Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Un motor furat din Suedia a fost confiscat la Sulina Un motor furat din Suedia a fost confiscat la Sulina
Motor de barcă în valoare de 22.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră tulceni Poliţiştii de frontieră tulceni au... Un motor furat din Suedia a fost confiscat la Sulina

Motor de barcă în valoare de 22.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră tulceni

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

În data de 09.05.2022, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere.
Astfel, pe raza oraşului Sulina, poliţiştii de frontieră au identificat, în posesia unui cetăţean român, în vârstă de 22 de ani, un motor de barcă de 115 CP, în valoare de 22.000 lei, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.
Persoana în cauză a declarat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autorităţile din Suedia.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 22.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.