Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

UN NOU CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU PRIMĂRIA TULCEA! UN NOU CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU PRIMĂRIA TULCEA!
Încă un tulcean şi-a declarat public intenţia de a candida că independent pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea. Este vorba de cunoscutul om... UN NOU CANDIDAT INDEPENDENT PENTRU PRIMĂRIA TULCEA!

Nicolae Bibu

Nicolae Bibu

Încă un tulcean şi-a declarat public intenţia de a candida că independent pentru funcţia de primar al municipiului Tulcea.
Este vorba de cunoscutul om de afaceri Nicolae Bibu, fost consilier local PDL.Bibu a demisionat din Consiliul Local în decembrie 2011.
“Sunt hotărât să mă înscriu la interviul pentru cel mai greu job din Tulcea: Primar 2016-2020.
De ce este cel mai greu? Pentru că la câte sunt de făcut necesită 4 ani de muncă, 313 zile/an, minim 12 ore/zi! Mulţi spun că este foarte greu să obţii acest job, şi este adevărat. Dar cred că şi mai greu este să te ridici la nivelul aşteptărilor, să faci ca lucrurile bune să înceapă să se întâmple şi la Tulcea, dacă l-ai obţinut!
De ce mi-aş dori aşa ceva? Pentru că-mi doresc ca cea mai mare parte din familiile din Tulcea să arate că cea din poză, adică FERICIŢI! Pentru că-mi doresc să întorc acestui oraş măcar o mică parte din tot ceea ce mi-a oferit: copilărie, adolescenta, familie, cariera etc… Pentru că aceşti minunaţi tulceni merită să trăiască fericiţi AICI, nu să plece să-şi caute norocul în alte oraşe sau în alte ţări…
Ce aş face pentru a mulţumi angajatorul, contribuabilul tulcean? Aş încerca să rezolv, în aceşti 4 ani, cât mai multe din problemele fiecărei generaţii din poză: copii, părinţi, bunici!
Pentru copii: sănătate, învăţământ, parcuri, siguranţă, VIITOR (locuri de muncă, locuinţe)
Pentru părinţii copiilor: locuri de muncă, sănătate, locuinţe, siguranţă, infrastructura rutieră, utilităţi publice, locuri de petrecere a timpului liber într-un aer mai curat, într-un cuvânt VIITOR!
Pentru bunicii copiilor: asistenta socială şi medicală reală, siguranţă, bucuria de a avea copiii şi nepoţii fericiţi AICI, lângă ei (nu pe alte meleaguri), acelaşi VIITOR!
Pentru că Tulcea, fără un plan de atragere masivă, în aceşti ultimi 4 ani din programul 2014-2020, a unor fonduri europene şi guvernamentale, este şi va rămâne un oraş FĂRĂ VIITOR! Viitorul oraşului este viitorul locuitorilor săi!
Despre cum se pot realiza toate acestea voi discuta aici în perioada următoare, dar şi fata în faţă cu toţi cei interesaţi despre cum se poate face administraţie publică ALTFEL! DESPRE VIITOR!” scrie Bibu despre candidatura sa, pe o reţea de socializare.
La momentul de faţă Bibu este al treilea independent ce îşi anunţa intenţia de a candida, după Doru Şchiopu şi Marian Valentin Şelaru.