Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

UN NOU RESTAURANT PESCĂRESC ÎŞI DESCHIDE PORŢILE ÎN… SATUL PESCĂRESC! UN NOU RESTAURANT PESCĂRESC ÎŞI DESCHIDE PORŢILE ÎN… SATUL PESCĂRESC!
Începând de sâmbătă 27 mai „Restaurantul Pescăresc “îşi deschide porţile pentru amatori dar şi profesionişti în satul tradiţional pescăresc de la marginea Tulcei. La... UN NOU RESTAURANT PESCĂRESC ÎŞI DESCHIDE PORŢILE ÎN… SATUL PESCĂRESC!

rest4Începând de sâmbătă 27 mai „Restaurantul Pescăresc “îşi deschide porţile pentru amatori dar şi profesionişti în satul tradiţional pescăresc de la marginea Tulcei.
rest2La ofertă, chestii socoteli, de-ale gurii din gastronomia deltaică, saramuri, peşti prăjiţi- de la tradiţionalul caras cu mujdei la mai pricopsitul biban de mare, invitat în delta pentru pretenţioşi, ciorba cu perişoare de peşte, afumături de tot felul până la vedetă locală, borşul pescăresc tradiţional. Pentru cei ce sunt sătui de peşte, există şi multe alte variante.
Cum cei ce se pricep ştiu că nu se poate mânca pe stomacul gol, crama e pregătită pentru ca peştele să înoate corespunzător.
Programul de funcţionare este de luni până duminică, între orele 10-24.