UN PRIMAR IDIOT

Pentru că fanii sunt idioţi Hogea merită cu prisosinţă încă multe mandate. Pentru că după mulţi ani de zile în fruntea Primăriei încă mai are tupeu să spună că sistemul este învechit şi că de aia se inundă Tulcea. Pentru că a cheltuit multe milioane de euro aiurea în timp ce costul recalibrării sistemului de canalizare era mult mai ieftin. Un oraş turistic de rahat în care contribuabilii se plimba cu barca prin oraşul ce a înghiţit 100 de milioane de euro, să trăiască firmele prietene. Pentru că la ora 1 noaptea pe strada Gării nu se putea intra în blocuri, iar cei de la 112 ridicau din umeri la telefon, spunând că asta e soarta, rupere de nori. Milioane de euro pe borduri, pavele, plombe şi un oraş inundat etern cu tâmpenie.
Pentru toate astea, eşti un primar idiot, Costică Hogea, îţi spun personal, ca un locuitor al străzii Gării, şi dacă ai tupeu să te scuzi iar, îţi urez încă 15 ani de inundaţie, dar în celulă, cu patul la parter.
PS. Fanii or să zică iar ca de vină sunt cei din subordine.De acord, având în vedere că sunt aleşi pe acelaşi calapod, tot nişte idioţi.