Un recidivist si-a agresat bunica, după care a incercat să se sinucidă!

foto arhiva

Intervenția negociatorului și a forțelor de ordine publică în urma unui apel de urgență 112

La data de 23 noiembrie a.c, polițiștii tulceni au fost sesizați pe apelul de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie de 72 de ani, din Tulcea este agresată de nepotul acestuia.

Prima intervenție a fost realizată de un echipaj de poliție și un echipaj de jandarmi care au intervenit pentru soluționarea agresiunii.

La intervenția forțelor de ordine publică, tânărul de 24 de ani implicat în această agresiune s-a baricadat într-o cameră a apartamentului blocând ușa cu diferite bunuri din cameră.

În scurt timp a fost solicitat intervenția negociatorului din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, întrucât tânărul a amenințat că se sinucide aruncându-se de la etajul 3 al imobilului.

În timpul negocierii, tânărul a aprins mai multe hârtii în scopul incendierii apartamentului, după care s-a aruncat de la etaj, dar a rămas agățat cu o mână de pervazul ferestrei.

Ofițerul de poliție negociator împreună cu doi jandarmi au reușit cu operativitate să îndepărteze obstacolul și să-l agațe de mână pe tânăr. Între timp focul nu a apucat să se propage și forțele de ordine au reușit să-l treacă peste pervaz pe cel în cauză.

Tânărul a fost imobilizat și internat la Spitalul Județean Tulcea- secția de psihiatrie.

Se continuă cercetările fiind întocmit un dosar penal.