Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Un șofer în vârstă de 21 de ani a decedat pe  drumul Tulcea-Agighiol,după ce a intrat cu mașina într-un copac! Un șofer în vârstă de 21 de ani a decedat pe  drumul Tulcea-Agighiol,după ce a intrat cu mașina într-un copac!
În noaptea de 26/27 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ... Un șofer în vârstă de 21 de ani a decedat pe  drumul Tulcea-Agighiol,după ce a intrat cu mașina într-un copac!

În noaptea de 26/27 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 222.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un tânăr de 21 de ani, din județul Tulcea, care conducea un autoturism pe DJ 222, la km 3+850, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore.

Echipajul medical prezent la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare tânărului de 21 de ani, însă, din nefericire, acesta a fost declarat decedat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.