UN TÂNĂR CE PĂREA DROGAT A ATACAT DOI TULCENI ÎN CENTRUL ORAŞULUI!

Poliţia Locală Tulcea continua acţiunile pentru prevenirea şi combaterea actelor ce prezintă pericol pentru cetăţenii municipiului.
Un echipaj de intervenţie al poliţiei locale ce se afla în patrulare pe strada Unirii din municipiu a sesizat o altercaţie fizică violenta între trei persoane, mai exact un tânăr ce lovea cu pumnii şi picioarele alte două persoane mai în vârsta. Poliţiştii locali au pornit în urmărire reuşind imobilizarea persoanei agresive la intersecţia str. Babadag cu Unirii în zona CEC Bank. Datorită comportamentului extrem de violent al atacatorului s-au folosit toate mijloacele neletale aflate la dispoziţie pentru a nu pune in pericol integritatea cetăţenilor şi a poliţiştilor locali şi a împiedica distrugerea bunurilor.
Din relatările persoanelor vătămate a reieşit faptul că cele 2 victime ale agresiunii, fiind din altă localitate, se întorceau de la muncă pe traseul ştiut iar pe faleza Dunării au fost atacate din senin, fără motiv de către un tânăr. Au reuşit să fugă de agresor câteva sute de metri până pe str. Unirii strigând după ajutor însă nimeni nu a intervenit. Din relatările poliţiştilor şi a victimelor starea de surescitare, lipsa contactului cu realitatea şi atitudinea extrem de violenta a tânărului este foarte posibil să fie dată de consumul de substanţe cu efect halucinogen (etnobotanice) în combinaţie cu o cantitate de alcool.
Atât agresorul cât şi victimele au fost conduse la sediul IPJ Tulcea unde au fost predate organelor de cercetare pentru întocmirea actelor premergătoare privind infracţiunile săvârşite.