Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

UN TRASEIST ŞCOLIT LA S.R.I. PREGĂTEŞTE CAPCANA P.L.R. TULCEA! UN TRASEIST ŞCOLIT LA S.R.I. PREGĂTEŞTE CAPCANA P.L.R. TULCEA!
Nici nu s-a înfiinţat bine Partidul Liberal Reformator că s-au şi aciuat mulţi doritori de funcţii fără efort, unii tradiţional disperaţi după funcţii publice.... UN TRASEIST ŞCOLIT LA S.R.I. PREGĂTEŞTE CAPCANA P.L.R. TULCEA!
Dumitru Nancu

Dumitru Nancu

Nici nu s-a înfiinţat bine Partidul Liberal Reformator că s-au şi aciuat mulţi doritori de funcţii fără efort, unii tradiţional disperaţi după funcţii publice.

Legat de filiala tulceană, până când conducerea interimară de la Bucureşti va anunţa public biroul de iniţiativa, putem semnala apariţia unor personaje dubioase care încearcă să dea impresia că ar avea putere de decizie, unii fiind însă „săgeţi “liberale, oameni care simulează că sunt adepţi ai lui Tăriceanu, cu scopul de a raporta imediat orice mişcare de trupe către conducerea PNL!

Mai nou, după o asemenea clonă, să-l numim aici pe Ionel Malenda, omul de bază al lui Octavian Popă, cel care a fost împins de acesta ani de zile în diverse funcţii gras plătite, se vehiculează o altă parodie similară, pe numele sau Dumitru Nancu.

Nu că ar avea cea mai mică şansă să fie „înghiţit “de Tăriceanu, doar ca lămurire, să vedem cam cine este acest Nancu.

Dat afară recent din funcţia de director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, Nancu este constănţean, dar are legături cu Tulcea fiind ginerele primarului liberal de Baia, Dumitru Ianuşi.

Fost membru PDL, conform presei din Constanta, numele acestuia a fost vehiculat, în în contextul unei posibile candidaturi pentru şefia Consiliului Judeţean Constanţa din partea PDL. A devenit ulterior şeful de cabinet al ministrului Transporturilor, liberalul Ovidiu Silaghi, fiind deci antrenat la capitolul traseism. Prin driblingurile politice, a deţinut tot felul de funcţii indiferent de culoarea politică a guvernării.

„Până mai ieri avea pe perete la AIPPIMM portretele lui Base, Boc, Udrea iar astăzi este liberal şi are portretul lui Crin la ANL unde este director general.Şi socrul sau este primar PNL. “îl caracterizează un cititor al ziarului Ziua de Constanta. Între timp a supravieţuit şi alături de Guvernul PSD, mai nou primind o nouă funcţie caldă, cea de director al Radionav (Staţia Română de Coastă -Constanţa Radio), instituţie aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

„A venit altul care crede că la Radionav umblă câinii cu mii de euroi în coadă. Pe lângă faptul că este un politruc, adică manager de serviciu pentru orice fel de sinecură de la stat, bun la toate, de la chiloţi de damă la ANL sau la unde radio, crede specimenul că este o pronie cerească faptul că va conduce el Radionav-ul? “

„Un taliban jegos aţi văzut ce maşini are e class şi un range rover vogue nou şi mai şi este ginerele primarului din baia de tulcea vai ce om face numai machidoni la stat “- sursa comentariilor fiind pagina replicaonline.ro

Una peste alta, trebuie să recunoaştem că numitul Dumitru Nancu a fost mereu omul potrivit la locul potrivit, nimerind mereu pe moale, asta probabil şi datorită pregătirii care îl ajuta ca civil, fiind absolvent al Colegiului Naţional de Apărare, deţinând o diplomă de masterat eliberată de Serviciul Român de Informaţii, Academia Naţională de Informaţii ˝ Mihai Viteazul¨, instituţie în cadrul căreia şi-a efectuat şi studiile post universitare…

Până una alta, trei consilieri PNL care vor trece la PLR au contactat direct conducerea de la Bucureşti, menţionând că nu au ce discuta la Tulcea cu asemenea personaje precum cele menţionate mai sus.