Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Un vicepreşedinte liberal, fost consilier al lui Tăriceanu, coordonează P.L.R. Tulcea! Un vicepreşedinte liberal, fost consilier al lui Tăriceanu, coordonează P.L.R. Tulcea!
Liberalul Paul Cononov va coordona biroul de iniţiativa, practic o celulă de bază a viitoarei organizaţii judeţene a Partidului Liberal Reformator Tulcea, birou de... Un vicepreşedinte liberal, fost consilier al lui Tăriceanu, coordonează P.L.R. Tulcea!

Liberalul Paul Cononov va coordona biroul de iniţiativa, practic o celulă de bază a viitoarei organizaţii judeţene a Partidului Liberal Reformator Tulcea, birou de iniţiativă ce coordonează formarea de organizaţii locale în judeţ.

Cononov ocupa în momentul de fata funcţia de vicepreşedinte în cadrul organizaţiei municipal PNL Tulcea, fiind ales în echipa senatorului Octavian Motoc, preşedintele organizaţiei, în iunie 2013.

Apropierea lui Cononov de Tăriceanu nu este conjuncturala, tulceanul fiind numit în 2008 consilier personal, pe probleme de mediu, al premierului Calin Popescu Tăriceanu!

În perioada 2005-2008 Paul Cononov a fost guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, iar până de curând a fost şeful Secţiei de Gospodărire a Apelor Tulcea.