Uniunea județeană a Pensionarilor din Tulcea, mai funcţională după implicarea deputatului Anişoara Radu

Uniunea Judeţeană a Pensionarilor Tulcea va putea funcţiona ceva mai bine ca organizaţie publică după ce deputatul PSD Anişoara Radu s-a angajat să contribuie la dotarea sediului.

„Reprezentanţii Uniunii județene a Pensionarilor din Tulcea, reprezentată de președintele Năstac Gheorghe, s-au prezentat în audiența la cabinetul meu parlamentar în data de 15 decembrie solicitându-mi sprijinul pentru a fi alături un grup de bătrâni cu venituri reduse. Răspunsul meu a fost afirmativ şi duminica am avut deosebită plăcere să ajut un număr de douăzeci de bătrâni. Tot în cadrul audienței m-am angajat să virez 2% din salariul meu de parlamentar uniunii județene a pensionarilor şi să le dotez sediul cu un frigider, calculator şi imprimantă pentru desfășurarea activității în condiții normale. Am rămas profund impresionată că pensionarii fac voluntariat faţă de tinerii care din ce în ce mai puțin recurg la astfel de acțiuni.

Le-am ascultat cu emoție poveștile de viață, unele de-a dreptul dramatice, ne-am îmbrățișat și i-am încurajat cum m-am priceput eu mai bine “a declarat deputatul Anişoara Radu.

La rândul său, preşedintele Uniunii Judeţene a Pensionarilor Tulcea a mulţumit pentru gest şi spune că ajutorul va fi resimţit şi de ceilalţi membri ai organizaţiei:

„Doamna deputat a reacţionat foarte rapid şi a venit alături de noi, mulţumim pentru cadourile de Crăciun dar la fel de important este sprijinul pe care ni l-a promis, noi avem un calculator vechi de pe vremea lui Hruşciov. După cum ştiţi noi ca organizaţie suntem activi, participăm la acţiunile organizate de Prefectura, la şedinţele de Dialog Social, acolo unde ridicăm problemele pe care le preluăm de la colegii noştri, avem nevoie de calculator, de imprimantă pentru materiale, comunicări, astfel încât ajutorul oferit de doamna deputat ne va ajuta să ne facem treaba mult mai bine, mai uşor şi să rezolvăm din problemele pensionarilor tulceni “a declarat preşedintele Gheorghe Năstac.