UNPR TULCEA A MAI PIERDUT UN CANDIDAT INTERIMAR

Noul candidat-ultimul din dreapta

Fostul candidat-ultimul din dreapta

Încă un preşedinte interimar al UNPR Tulcea s-a retras înainte să se lanseze şi înainte ca tulcenii să afle de el.
Nici nu a cântat cocoşul de câteva ori după ce proaspătul candidat interimar municipal al celebrei filiale UNPR Tulcea- Petruş Bălănica, compusă în principal dintr-un singur om, fostul securist Ion Ganea, a anunţat că va candida la Primărie, şi s-a şi dus!
„Având în vedere evenimentul petrecut aseară, în care a fost implicat preşedintele interimar al UNPR, am considerat că e necesară o reevaluare a oportunităţii candidaturii mele la funcţia de primar al municipiului Tulcea din partea acestui partid. Am ajuns la concluzia că imaginea partidului, chiar în condiţiile în care trebuie avută în vedere prezumţia de nevinovăţie a d-lui Ontanu, a fost afectată negativ. Implicit şi şansele pe care le-aş fi avut în alegeri, datorate faptului că aş fi candidat din partea acestui partid (aşa cum am crezut înainte de acest eveniment) s-au diminuat semnificativ. În aceste condiţii, azi dimineaţă, am discutat cu dl preşedinte al UNPR filiala Tulcea şi i-am adus la cunoştinţă faptul că nu voi mai candida pe listele acestui partid. Mi-am cerut scuze pentru faptul că timp de o săptămână i-am încurcat şi de asemenea, le-am mulţumit pentru deschiderea pe care au avut-o, acceptând candidatura mea pe lista partidului. D-l Ganea a înţeles motivele hotărârii mele şi ne-am despărţit în termeni amiabili.
Având în vedere că anunţarea candidaturii mele, privită doar din punctul de vedere a ceea ce reprezint eu personal, a avut poate pentru unii alegători, un impact pozitiv, pentru a nu-i dezamăgi prin retragerea mea din campania electorală, am decis să încerc strângerea de semnături pentru susţinerea candidaturii mele că independent, chiar dacă timpul rămas până la depunerea candidaturilor este foarte scurt. Şi având în vedere că voi strânge aceste semnături singur, va fi foarte dificil să strâng numărul necesar de semnături. Dar mă simt obligat să încerc. Vă mulţumesc pentru înţelegere! “transmite autodenunţatul candidat din partea UNPR la Primăria Tulcea.
Te salutăm, domnule aproape viitor fost primar, tovarăşu Ganea: next!