Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

USL A DECIS CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN CONSILIUL LOCAL! USL A DECIS CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN CONSILIUL LOCAL!
O şedinţă extraordinară a liderilor USL Tulcea a avut loc ieri la ora 15 în sala Mihail Kogălniceanu. În urma unor discuţii legate de... USL A DECIS CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN CONSILIUL LOCAL!

O şedinţă extraordinară a liderilor USL Tulcea a avut loc ieri la ora 15 în sala Mihail Kogălniceanu. În urma unor discuţii legate de strategia ce va fi abordată la şedinţa de joi a Consiliului Local s-a stabilit faptul că modelul urmat va fi similar celui din şedinţa trecută, mai exact se va respinge ordinea de zi.
„Poziţia celor de la PNL este bătută în cuie, sunt pentru organizarea alegerilor anticipate după dizolvarea actualului consiliu. Cei de la PSD încă nu au exprimat o poziţie clară per ansamblu dar au fost de acord cu blocarea şedinţei de joi. S-a discutat şi despre alegeri, dacă vor fi, urmând să se respecte protocolul d ela alegerile din anul trecut în privinţa reprezentării pe lista comună USL. Preşedintele Teodorescu a spus că în cadrul PSD se va solicita o rezoluţie oficială a organizaţiei municipale. Preşedintele Valcu Stoian nu a fost prezent la întrunire, fiind plecat din localitate “a povestit unul dintre participanţii la şedinţă.
„Cu privire la criza din consiliul local o posibilă soluţie la care achiesam este, de asemeni, organizarea de alegeri anticipate pentru a sparge, în sfârşit, cochilia ultra birocratizata şi opacă a administraţiei actuale. Consiliul local trebuie să-şi facă datoria faţă de tulceni, să ia cele mai bune decizii în ceea ce priveşte viaţa de zi cu zi a cestora “a declarat şi viceprimarul Ovidiu Ghionu.