USR TULCEA A AJUNS DEJA LA AL TREILEA PREȘEDINTE

USR Tulcea a ajuns deja, în scurta perioadă de existență, la al treilea președinte de organizație județeană, după Bogdan Negrea și Elena Uram. Fără prea multe amănunte, cum ar fi locul în care s-au desfășurat alegerile, câți membri cu drept de vot au participat, câți candidați au fost, ce rezultat a avut votul,când a fost făcută convocarea, măcar o imagine cu delegații care au votat,ca să vadă lumea că au existat, lucruri pe care un responsabil cu comunicarea care a citit măcar un manual de comunicare le-ar fi știut…etc, amănunte care ar legitima alegerile drept transparente si reale,ne bazăm doar pe un comunicat de presă emis online de USR Tulcea.

„Vă informăm că, în urma Conferinței Județene USR Tulcea, colegul nostru, Eugen Terente, a fost ales președinte al filialei județene USR Tulcea.

Eugen Terente este licențiat în științe economice, este membru USR din martie 2018 și a fost responsabil de campanie, atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale, remarcându-se în rândul colegilor de partid ca un bun organizator.

De asemenea, vă informăm că, în urma Adunării Generale USR Tulcea, Valentin Bodur a fost ales președinte al filialei municipale USR Tulcea.

Valentin Bodur este antreprenor tulcean, membru USR din ianuarie 2019, membru al Biroului Județean USR Tulcea și a fost responsabil de comunicare în campania pentru alegerile europarlamentare“se arată în comunicatul de presă transmis de USR Tulcea.

În comunicat nu se precizează ce experiență în administrație publică au cei doi noi aleși, dar cu siguranță vom afla.