USR TULCEA S-A RUPT DE SĂRBĂTORI: PREȘEDINȚII DAȚI AFARĂ ACUZĂ O ȘEDINȚĂ NESTATUTARĂ!

În prag de ajun de Crăciun la USR Tulcea s-a organizat o ședință fulger în care suprinzător, liderii organizației au fost revocați din funcții!
Președintele organizației județene, Elena Uram și președintele organizației municipale, Dorin Tudor au rămas fără funcție în urma ședinței de luni, însă decizia finală vă aparține conducerii centrale, deoarece cei doi contestă decizia, acuzând că şedinţa nu a fost statutară.
Oficial, Elena Uram spune că va înştiinţa conducerea centrală și că decizia luată de câţiva dintre colegii de partid este nestatutară, încercându-se o „lovitură de partid “din partea unei tabere din jurul purtătorului de cuvânt al USR Tulcea, Valentin Bodur.
La rândul său, Valentin Bodur spune că a fost o decizie de revocare a celor doi președinți și că vor urma alegeri la cele două organizații, municipală și județeană, undeva după sărbători.
Neoficial, omul de afaceri Valentin Bodur, mai nou venit prin USR, își dorește să candideze pentru funcția de primar. Prin partid i se reproșează însă apropierea de unele persoane din zona PSD și faptul că o candidatură a sa, cotată cu șanse minime, ar ajuta candidatul Constantin Hogea. Cealaltă tabără ar fi mai dispusă să susțină un candidat comun cu PNL, cu șanse maxime la câştigarea Primăriei.
Pâna să câştige ceva, USR Tulcea deja e rupt în cel puțin două tabere din cauza unor orgolii personale, de persoane care vând deja blana ursului din pădure…