Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

V-A CERUT PRIMARUL HOGEA BANI ÎMPRUMUT PE FACEBOOK ? SUNAȚI LA POLIȚIE! ATENȚIE ȘI LA ASOCIAȚIILE FANTOMĂ V-A CERUT PRIMARUL HOGEA BANI ÎMPRUMUT PE FACEBOOK ? SUNAȚI LA POLIȚIE! ATENȚIE ȘI LA ASOCIAȚIILE FANTOMĂ
Mai multe persoane necunoscute se folosesc de rețele de socializare pentru a solicita împrumuturi sau sponsorizări în numele primarului Constantin Hogea. Conform primarului Hogea,... V-A CERUT PRIMARUL HOGEA BANI ÎMPRUMUT PE FACEBOOK ? SUNAȚI LA POLIȚIE! ATENȚIE ȘI LA ASOCIAȚIILE FANTOMĂ

Mai multe persoane necunoscute se folosesc de rețele de socializare pentru a solicita împrumuturi sau sponsorizări în numele primarului Constantin Hogea. Conform primarului Hogea, numeroase persoane i-au semnalat faptul că ar fi primit mesaje din partea lui, prin conturi ce îi folosesc numele. Primarul a declarat că va sesiza autoritățile.
„În ultima perioadă, mai mulţi cunoscuţi m-au anunţat că au primit mesaje, trimise în numele primarului municipiului Tulcea, prin care li se solicită bani pentru binele comunităţii sau sunt anunţaţi că primăria acordă împrumuturi.
Separat de demersurile pe care le vom face pe lângă autorităţile abilitate, vă rugăm să nu daţi curs unor astfel de solicitări şi anunţuri.
Nici primăria şi nici primarul municipiului Tulcea nu solicită bani şi nu acordă împrumuturi “transmite primarul Constantin Hogea.
Deasemenea, există și diverse persoane care susțin că reprezintă asociații de promovare a județului, în parteneriat cu diverse instituții cum ar fi Consiliul Județean sau alte instituții de cultură, care solicită deasemenea bani chipurile pentru diverse activități, fără acordul real al instituțiilor în cauză.
„La nivelul Consiliului Județean funcționează Serviciul de Comunicare, Relații Externe și Promovarea Județului, precum și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică. Dincolo de aceste două departamente, singurul parteneriat oficial în domeniul promovării turismului îl avem cu Asociația de Management a Destinaţiei Turistice Delta Dunării “precizează conducerea Consiliului Județean Tulcea, spre atenționarea posibilelor victime ale unor impostori.