Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Va fi demis deputatul Gudu după eșecul PNL de la municipiu? Va fi demis deputatul Gudu după eșecul PNL de la municipiu?
Liberalii au înregistrat un rezultat dezastruos la municipiu, cu 30% mai slab decât în 2020. Doar șase mandate de consilier local, în comparație cu... Va fi demis deputatul Gudu după eșecul PNL de la municipiu?

Liberalii au înregistrat un rezultat dezastruos la municipiu, cu 30% mai slab decât în 2020. Doar șase mandate de consilier local, în comparație cu cele 9 din mandatul 2020-2024!

Eșecul pune în pericol mandatul primarului Ștefan Ilie, președintele PNL Tulcea, nevoit sa recurgă la compromisuri politice pentru a-și asigura o majoritate în Consiliul Local și a putea promova proiecte în legislativ.

Lipsa de activitate în municipiu în campania electorală vine ca o dovadă că actualul președintele al municipale PNL si-a îndeplinit iar targetul, acela de a evita mereu o candidatură uninominală care ar  evidenția lipsa notorietății, urmată de o pierdere a influenței din cadrul partidului la nivel de ” tras sfori”, vezi diverse numiri în funcții ale unor persoane fără legătură cu PNL, inclusiv la Prefectura Tulcea.

Din câte se pare președintele Ștefan Ilie nu ar avea curaj să îi reproșeze adevărul subalternului Gudu, fiind încă dator unchiului Vasile după ce acesta i-a predat partidul cu o singură clauză: să îl țină mereu în brațe pe nepotul Michael indiferent de lipsă acestuia de asumare și eșecuri…