Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Va suna alarma în Tulcea! Va suna alarma în Tulcea!
Rugăm cetăţenii să nu intre în panică! Este vorba despre un exerciţiu cu forţe în teren, organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă “Delta”... Va suna alarma în Tulcea!

Rugăm cetăţenii să nu intre în panică! Este vorba despre un exerciţiu cu forţe în teren, organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă “Delta” al judeţului Tulcea

În data de 29.08.2014 , este planificat Exerciţiul de conducere cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în situaţii de urgenţă generate de accident naval , având ca temă antrenarea structurilor de intervenţie în situaţii de urgenţă determinate de un accident naval.

Astfel, începând cu orele 11.00, forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Delta” al judeţului Tulcea  se vor deplasa, cu semnale acustice şi liuminoase, în zona Canalului 36, pentru a interveni în vederea limitării efectelor produse de un accident naval.

Cu această ocazie, se va verifica coordonarea acţiunilor de salvare şi evacuare a persoanelor implicate în accidentul naval şi verificarea modului de organizare a cooperării între forţele participante la exerciţiu şi stabilirea căilor de perfecţionare a acestei activităţi.

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL INSPECTORATULUI PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ „DELTA” AL JUDEŢULUI TULCEA Cpt. ROTARU DANIELA