Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

VESTE TRISTĂ PENTRU FOTBALUL TULCEAN: A DECEDAT PROFESORUL ION DĂUCEANU VESTE TRISTĂ PENTRU FOTBALUL TULCEAN: A DECEDAT PROFESORUL ION DĂUCEANU
Profesorul Ion Dăuceanu, un nume important pentru lumea fotbalistică din Tulcea, a încetat din viaţă în urma unei boli necruţătoare. Absolvent al Academiei de... VESTE TRISTĂ PENTRU FOTBALUL TULCEAN: A DECEDAT PROFESORUL ION DĂUCEANU

Profesorul Ion Dăuceanu, un nume important pentru lumea fotbalistică din Tulcea, a încetat din viaţă în urma unei boli necruţătoare. Absolvent al Academiei de Educatie Fizica si Sport,profesor la Liceul Alimentar, fost antrenor al clubului Delta Tulcea la nivel de juniori, secund și ulterior principal, în perioada 1977-1981, şi şef al catedrei de fotbal de la Clubul Sportiv Scolar, profesorul Dăuceanu ar fi împlinit anul acesta 70 de ani.

„Am colaborat împreună în fotbal, el a fost principal înainte de 1989, când eu am fost principal l-am avut secund la echipă mare, apoi el s-a îndreptat spre grupele de copii, la CSS, de unde a şi ieşit la pensie “spune profesorul Vasile Ichim.

„Este o pierdere dureroasă pentru lumea fotbalului tulcean, transmit sincere condolente familiei. Am colaborat în multe rânduri cu domnul Dăuceanu, în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea el a lucrat ca secretar şi a fost şi observator, am organizat împreună multe competiţii pentru micii fotbalişti “a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Petre Badea.

„O delegaţie din partea Clubului Sportiv Şcolar se deplasează la Constanţa pentru a depune o coroană la căpătâiul fostului nostru coleg, e un moment trist, toţi colegii sunt afectaţi “a spus şi directorul Clubului Sportiv Şcolar Tulcea, Alexandru Grecu.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă la Constantă.