Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

… ci să înveţi să dansezi în ploaie ! Leucemia ?….o boală crâncenă! Cam asta au aflat parinţii Dianei,  pe data de 28 decembrie...

… ci să înveţi să dansezi în ploaie !

Leucemia ?….o boală crâncenă! Cam asta au aflat parinţii Dianei,  pe data de 28 decembrie 2011.

Leucemia ?  Înseamnă chimioterapie…un tratament groaznic, la care rezistă puţini oameni. Din această clipă, un pacient bolnav de cancer trăieşte fiecare secundă ca şi cum ar fi ultima. Noi– spectatorii-  credem că suntem puternici, că nici o barieră  în viaţa asta nu e prea greu de trecut,  însă ne inşelăm amarnic… Realizăm asta  abia după ce  vedem un pacient bolnav de cancer. Adevăraţii învingători sunt ei, acei copii…

În  timpul tratamentului,  pot apărea complicaţii, recăderi datorită otravei care invadeaza organele. Iar dacă chimioterapia dă rezultate,  următorii cinci ani sunt critici, existând pericolul ca maladia să revină.
Si atunci îţi mai rămâne o singură  şansă– transplantul. Dar si acestă şansă are impedimente, deoarece  obstacolul cel  mai mare  nu e spiritul de luptător al  pacientului, ci suma de 150 000 de euro, care trebuie plătită  unor clinici din Europa, deoarece numarul mare de leucocite din timpul diagnosticarii( 256 000) determina statul roman sa nu acorde asistenta financiara in acest caz. Din păcate, timpul de la  momentul recăderii şi până la  efectuarea transplantului este foarte scurt.

De aceea,  noi, părinţii, am hotărât să nu aşteptăm acel moment şi să vă cerem ajutorul fără de care acest copil se poate stinge

Donatii se pot face in conturile deschise la ING Bank Romania, sucursala Tulcea str. Isacciei, nr.1 (atat online cat si la ghiseu)

  • Pentru lei:         RO16INGB0000999902866100
  • Pentru euro:     RO59INGB0000999902866102

Titular cont: MACAR-DENISIUC IONUT

Banca: ING Bank Romania, Sucursala Tulcea

Mai multe detalii găsești pe site-ul dianamacar.ro

Poți promova această campanie pentru ca și alții, prin intermediul tău, să afle despre situația Dianei și, poate, să ajute la rândul lor.

Ești blogger? Ai un site? Ai conexiuni în online? Atunci înseamnă că și tu poți face ceva! Credem că alocarea unui spațiu în site-ul tău pentru această campanie nu iți va afecta simțitor bugetul… Ne înșelăm? Sperăm să nu.

Toți cei care vor promova această campanie vor primi un link din prima pagina a site-ului iubesctulcea.ro, link activ până la finele anului 2012.