Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA: Duminică putem vota pentru continuitate în realizarea de lucruri bune (P) VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA: Duminică putem vota pentru continuitate în realizarea de lucruri bune (P)
Dragi tulceni, Duminică, 26 mai, suntem așteptați să votăm pentru alegerea celor 32 de eurodeputați care ne vor reprezenta în Parlamentul European. Nu este... VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA: Duminică putem vota pentru continuitate în realizarea de lucruri bune (P)

Dragi tulceni,
Duminică, 26 mai, suntem așteptați să votăm pentru alegerea celor 32 de eurodeputați care ne vor reprezenta în Parlamentul European. Nu este o obligație, este un drept. Este unul dintre cele mai importante drepturi cetățenești într-o democrație.
Avem de ce vota la alegerile europarlamentare, mai ales noi, tulcenii. Eforturile depuse de către Partidul Social Democrat din 2012 încoace au făcut posibilă alocarea unor fonduri europene importante pentru județul și orașul nostru. Acești bani înseamnă investiții în infrastructură, în dezvoltarea comunităților locale, în mai binele unui întreg județ. Rezultatele finanțărilor europene prin ITI încep să se vadă și vor fi și mai vizibile în anii ce vin. Dar ar fi fost imposibil fără negocierile duse de către premierii PSD și fără sprijinul eurodeputaților PSD.
Duminică putem vota pentru continuitate în realizarea de lucruri bune. Putem vota pentru demnitate în negocieri. Putem vota astfel încât finanțarea prin ITI, bine negociată de către oameni cărora le pasă, cum sunt cei din PSD, să continue. Eu așa am să fac.
În același timp, tot duminică, suntem chemați să votăm la un referendum consultativ care nu are nicio consecință legală. Este alegerea fiecăruia dacă votează sau nu la acest referendum. Eu nu voi vota pentru că am acest drept. Am dreptul de a nu încuraja prin simpla mea prezență un comportament sfidător al unor oameni interesați doar de mandatele lor nu și de modul în care se pot rezolva problemele reale ale țării.
Vă doresc să mergeți la vot călăuziți de cele mai bune gânduri și de conștiințele dumneavostră și sper că ,după alegeri ne vom putea întoarce la treburile noastre fiindcă avem foarte mult de muncă pentru a dezvolta acest oraș!
Andaluzia Luca
Viceprimarul Municipiului Tulcea