Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

VICEPRIMARUL BABADAGULUI, REŢINUT PENTRU LUARE DE MITĂ! VICEPRIMARUL BABADAGULUI, REŢINUT PENTRU LUARE DE MITĂ!
  Ionuţ Bonţoi a fost prins ieri în flagrant de procurorii tulceni având asupra sa suma de 3000 de lei. Banii ar fi fost... VICEPRIMARUL BABADAGULUI, REŢINUT PENTRU LUARE DE MITĂ!

 

Ionuţ Bonţoi a fost prins ieri în flagrant de procurorii tulceni având asupra sa suma de 3000 de lei. Banii ar fi fost ceruţi unui localnic din Babadag a cărui locuinţă ar fi urmat să fie demolată.

Conform procurorilor viceprimarul Bonţoi ar fi solicitat o mită de 6000 de lei şi a primit ieri o primă transa de 3000 de lei de la denunţător, bani marcaţi ce au fost descoperiţi la flagrant asupra viceprimarului.

Bonţoi a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arest, urmând ca astăzi procurorii să decidă dacă vor face propunere de arestare preventivă.

Viceprimarul Ionuţ Bonţoi este membru PNL şi este mâna dreaptă a primarului Georgian Caraman.

Încă de la începutul acestui an, primarul Babadagului, Georgian Caraman, a anunţat în repetate rânduri iminenta demolare a unor vase din Babadag, însă aceasta demolare nu a avut loc, în schimb apărând acest denunţ de la o persoană vizată de anunţurile primarului Caraman. Rămâne de văzut ce discuţii au înregistrat anchetatorii şi ce vor declara persoanele cercetate.

Vom reveni cu amănunte.