Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Viceprimarul Iordan Năstase: „Sper ca organele abilitate ale statului să se sesizeze şi să facă lumină în această instituţie bântuită de corupţie, Primăria Babadag!“ Viceprimarul Iordan Năstase: „Sper ca organele abilitate ale statului să se sesizeze şi să facă lumină în această instituţie bântuită de corupţie, Primăria Babadag!“
La nivel de judeţ primarul reales al oraşului Babadag (la o diferenţă de un singur vot faţă de următorul clasat) Georgian Caraman va deschide... Viceprimarul Iordan Năstase: „Sper ca organele abilitate ale statului să se sesizeze şi să facă lumină în această instituţie bântuită de corupţie, Primăria Babadag!“

Iordan NastaseLa nivel de judeţ primarul reales al oraşului Babadag (la o diferenţă de un singur vot faţă de următorul clasat) Georgian Caraman va deschide lista dosarelor penale pentru abuz în serviciu.
În totală încălcare a legii primarul refuza să îi pună la dispoziţie viceprimarului ales, Iordan Năstase, condiţiile pentru că acesta să îşi poată desfăşura activitatea – birou, atribuţii legale şi alte aspecte prevăzute de lege.
În condiţiile în care la Babadag majoritatea în Consiliul Local este controlată de PSD, al cărui lider local este acelaşi viceprimar Năstase, este de la sine înţeles faptul că perdanţii de la PNL sunt frustrate şi dina cest motiv utilizează acţiuni de-a dreptul copilăreşti, cum ar fi închiderea biroului viceprimarului.
Din câte se pare nouă majoritate va răspunde cu alte măsuri de reorganizare în cadrul primăriei, despre care veţi afla în perioada următoare.
Mai mult, în timp ce perdanţii se ţin de răzbunări ieftine, după cum veţi citi mai jos, viceprimarul Iordan împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, lucrează deja la redeschiderea centrului de urgenţe de la Babadag, un prim aviz pozitiv venind în urma deplasărilor la Bucureşti.
„Bineînţeles întreaga operaţiune a clanului Bobocea-Caraman este îndreptată către persoana mea Iordan Năstase.Vă pot spune cu certitudine că indiferent ce mijloace folosesc în prezent şi în viitor se vor dovedi ineficiente şi lipsite de sens.
Se întreprind diverse acţiuni împotriva anumitor cetăţeni şi societăţi comerciale, care nu sunt pe placul edilului, scoţând în evidenţă un singur lucru: dorinţa de răzbunare.
Aceste persoane şi societăţi comerciale prin contribuţia lor la bugetul local asigura funcţionarea acestei instituţii, iar ca drept răsplată primesc lovituri peste lovituri şi mai ştim cu toţii că opţiunea politică a fiecăruia este un drept dat prin constituţie.
Se inventează aproape zilnic acţiuni represive îndreptate către diverse persoane, oare de ce? Au votat cumva Năstase?
În diverse ipostaze şi în şedinţa consiliului local din data de 30-06-2016 Caraman afirma faptul că toţi cei care au votat PSD sunt ţigani, dar oare 1817 persoane suntem cu toţii ţigani? Să nu uite domnul Caraman şi acoliţii săi faptul că mandatul trecut cât şi cel actual, tot cu ajutorul cetăţenilor de etnie romă a a ieşit câştigător, creându-le anumite facilităţi acestora (schimburi de terenuri, case naţionalizate, diverse promisiuni, nunţi în spaţiu neautorizat, etc.), dar hoţul strigă hoţul.
Votul consiliului local a fost un vot corect, iar cât priveşte refuzul meu de a semna procesul verbal al şedinţei ordinare, a fost o decizie corectă, pentru faptul că nu poţi admite că în acel proces verbal, să existe nenumărate aberaţii grosolane impuse de tandemul Bobocea-Caraman şi pe care să le accept.
Compartimentul juridic al prefecturii Tulcea va analiza această situaţie şi cu certitudine va da decizia corectă.
În următoarea perioadă sperăm că organele abilitate ale statului să se sesizeze şi să facă lumină în această instituţie bântuită de corupţie, întreaga activitate a primăriei şi consiliului local să se regăsească pe site-ul primăriei Babadag şi la orice oră cetăţeanul acestui oraş să se poată informa.
Grupul de consilieri PSD doreşte o transparenţă totală, iar lucrările publice să fie aduse spre cunoştinţă CLB, respectându-se cadrul legal (avize, autorizaţii, finanţări la vedere).
Sunt foarte multe lucruri de făcut pentru oraş şi cetăţenii acestuia, dar trebuie să existe voinţa, pricepere şi dialog între instituţii. Avem un Consiliu judeţean majoritar PSD, avem un preşedinte al Consiliului judeţean băbăian în persoana domnului Horia Teodorescu, dar din păcate nu avem un primar căruia îi place dialogul! “spune viceprimarul oraşului Babadag, Iordan Năstase.