Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG A FOST ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE! VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG A FOST ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE!
  Instanţa a decis astăzi 15 mai arestarea preventivă a viceprimarului oraşului Babadag, Ionuţ Bonţoi, pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia poate... VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG A FOST ARESTAT PENTRU 30 DE ZILE!

 

Instanţa a decis astăzi 15 mai arestarea preventivă a viceprimarului oraşului Babadag, Ionuţ Bonţoi, pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia poate fi contestată, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Tulcea.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale de procurorul de caz, în colaborare cu de ofiţeri ai poliţiei judiciare din cadrul I.P.J. Tulcea – Serviciul de Investigare a Fraudelor şi alte organe specializate, a rezultat faptul că inculpatul BONŢOI IONUŢ, în calitate de viceprimar al Oraşului Babadag, judeţul Tulcea, având atribuţii pe linie de urbanism, a pretins în perioada 09 – 14.05.2014 de la o persoană fizică din oraşul Babadag suma totală de 6.000 lei, pentru a nu dispune măsuri legale referitoare la edificarea unei construcţii civile aparţinând acesteia, sau aplicarea unei sancţiuni contravenţionale, la data de 14.05.2014 fiind surprins în flagrant după ce a primit de la persoana fizică în cauză suma de 3.000 lei, reprezentând prima tranşă din suma solicitată, în baza înţelegerii prealabile stabilită anterior.