Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG, LOVIT CU PARUL ÎN PLINĂ STRADĂ! VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG, LOVIT CU PARUL ÎN PLINĂ STRADĂ!
Iordan Năstase, viceprimarul oraşului Babadag, a fost atacat joi seara în plină stradă în timp ce se îndrepta spre casă, fiind preluat ulterior de... VICEPRIMARUL ORAŞULUI BABADAG, LOVIT CU PARUL ÎN PLINĂ STRADĂ!

Iordan Nastase

Iordan Năstase, viceprimarul oraşului Babadag, a fost atacat joi seara în plină stradă în timp ce se îndrepta spre casă, fiind preluat ulterior de un echipaj SMURD.
Viceprimarul spune că a fost lovit cu un păr smuls din gard de un anume Manole, fost pădurar în zonă, persoană cu care ar mai fi existat conflicte verbale în campania electorală.
„Mă îndreptam spre casă când am fost agresat iniţial verbal de respectivul, apoi a rupt efectiv un par, o bucată dintr-un gard, şi m-a lovit de mai multe ori, era şi întuneric, era greu să mă apăr, a venit ambulanţa SMURD şi m-a luat de acolo, azi voi scoate certificat medico-legal şi voi depune plângere “a declarat viceprimarul Iordan Năstase.
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea spun ca deja, chiar dacă viceprimarul nu a depus încă plângere, Poliţia Babadag s-a sesizat de faptul că acesta a fost lovit de către vecinul său de stradă, deschizând un dosar de cercetare penală.
Viceprimarul Iordan Năstase este preşedintele PSD Babadag şi la scrutinul din 2016 a pierdut alegerile pentru funcţia de primar cu o diferenţă de un singur vot faţă de primarul Georgian Caraman.