VIDEO EXCLUSIV: HOGEA ACUZAT ÎN DIRECT! PRIMARUL A FOST PENIBIL

Primarul Constantin Hogea, sub jugul celor care îl conduc în Consiliul Local, personajele dubioase şi penale din Partidul Poporului, a fost acuzat în direct de trimiterea în mizerie a zeci de tulceni.
Hogea este obligat să înghită afacerile şefilor săi de la PDD, cei care decid majoritatea în Consiliul Local, declarându-se de acord cu concedierea a zeci de şoferi tulceni, deoarece gaşcă de tip mafiot ce îl controlează a decis să facă afaceri private pe seama banilor publici.
Ieri în cadrul şedinţei Consiliului Local aleşii PDL au tăcut ca nişte nevertebrate în timp ce şoferii concediaţi reclamau disperaţi abuzurile unor personaje penale ce deţin controlul Soceitatii de Transport Public, cu acordul primarului Hogea.
Tulcenii alungaţi în stradă pentru a face loc unor afaceri private au apelat degeaba la lege şi conştiinţă, acordurile politice fiind mai presus.
În fata acuzaţiilor Hogea a recurs inclusiv la ameninţări voalate la adresa liderului de sindicat de la STP! Susţinut de o anonimă consilieră ce s-a crezut datoare, pentru banii încasaţi, să vorbească pentru prima dată în cariera de consilier local, nu pentru a susţine alegătorii, ci a-l apăra pe atacatul primar Hogea.
Vom reveni cu alte dovezi video ale modului mârşav în care primarul da dovadă că este un simplu instrument la îndemâna paraşutaţilor politici de la PPDD.