VIDEO: TARHON A DEMISIONAT “OFICIAL”!

 

Tarhon face din nou echipa cu Boieru

Tarhon face din nou echipa cu Boieru

Fostul preşedinte Victor Tarhon a demisionat astăzi din funcţia de consilier judeţean, el fiind ales pe lista PDL. Aşa cum am anunţat încă de acum două luni, Tarhon va ocupa funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Tulcea a Partidului Mişcării Populare.

Tarhon şi-a depus demisia în plenul şedinţei de Consiliu Judeţean, imediat după ce fostul său coleg de partid, Nicolae Chichi, se întrebă cum stă situaţia în rândul colegilor din fosta alianţa USL, stârnind hazul acestora.

“Nu mai plângeţi la mormânt străin domnule Chichi, mai bine vedeţi că pleacă lumea de la voi” a fost replică liberalului Taşcu Caraman.

Dealtfel şi Caraman a stârnit hazul colegilor, întrebând în direct care mai e situaţia alianţei USL, asta dup ace a votat toate proiectele alături de foştii colegi de alianţă.

“Lasă că te lămuresc eu după şedinţă” a venit replică vicepreşedintelui George Sişcu.

Din câte se pare, Caraman nu fusese informat de colegii liberali cu privire la strategia politică, reproşând colegilor după şedinţă că: “A uitat ăla să mă sune şi pe mine să mă informeze”.

În rest şedinţa de Consiliu Judeţean a decurs fără probleme, singurele discuţii fiind legate de organigrama Regiei Autonome Aeroportul Delta Dunării Tulcea, acolo unde consilierii PDL au votat împotriva reducerii numărului de posturi, asta deşi în repetate rânduri au criticat faptul că se investesc bani prea mulţi în acest obiectiv.

Tot în cadrul şedinţei a fost aprobat oficial şi numirea definitive pe post a managerului Spitalului Judeţean de Urgente Tulcea, Daniel Negoescu.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA EVENIMENT