VIDEO: VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA, CANDIDAT OFICIAL AL PSD PENTRU PRIMĂRIA TULCEA!

Partidul Social Democrat a oficializat joi seara nominalizarea candidatului la funcția de primar al municipiului Tulcea în persoana doamnei viceprimar Andaluzia Luca.
„Am mare încredere în Anda, o femeie care are voință, hotărâre, determinare să meargă în această luptă electorală nu ușoară, o femeie hotărâtă să câștige. Am văzut toate ingredientele de câștigător în doamna viceprimar și îmi doresc din tot sufletul ca ea să câștige “a declarat la finale ședinței organizației municipale președintele PSD Tulcea Horia Teodorescu.
Cred că este momentul să începem și cu o femeie la Primăria municipiului. Avem un oraș frumos care, din păcate, în ultimul timp stagnează. Nu e suficient doar cu reabilitarea Lacului Ciuperca, a Pieții Civice, e prea puțin față de potențialul primăriei, putem mai mult pe fonduri europene care la momentul preluării în atribuțiilor mele, ca viceprimar, nu erau tocmai într-o stare tocmai plăcută. Nu știu dacă e mult sau puțin ce am reușit până acum dar cred că nu e nevoie de 15 ani pentru a face schimbări în bine în oraș. Împreună cu cetățenii, sunt sigură că vom reuși “a declarat candidatul Andaluzia Luca.

Andaluzia Luca, actual viceprimar, este primul candidat oficial pentru funcția de primar al municipiului Tulcea desemnat de un partid politic. În cadrul ședinței de azi a PSD Tulcea Andaluzia Luca a fost validat oficial ca și candidat, practic o simplă formalitate.

Publicată de ziaruldetulcea.ro pe Joi, 21 martie 2019