Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

VIDEO: VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA ȘI-A LANSAT PE FACEBOOK CANDIDATURA PENTRU PRIMĂRIA TULCEA VIDEO: VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA ȘI-A LANSAT PE FACEBOOK CANDIDATURA PENTRU PRIMĂRIA TULCEA
Viceprimarul Andaluzia Luca este primul candidat care își lansează oficial candidatura la Primăria Tulcea prin intermediul rețelei facebook. Programul propus de Andaluzia Luca se... VIDEO: VICEPRIMARUL ANDALUZIA LUCA ȘI-A LANSAT PE FACEBOOK CANDIDATURA PENTRU PRIMĂRIA TULCEA

Viceprimarul Andaluzia Luca este primul candidat care își lansează oficial candidatura la Primăria Tulcea prin intermediul rețelei facebook. Programul propus de Andaluzia Luca se bazează  pe continuarea numeroaselor proiecte demarate în actualul mandat de viceprimar dar și punerea în practică a unor proiecte solicitate de toți tulcenii:

  • fără piatră cubică, străzile vor fi asfaltate
  • un oraș deschis agenților economici, investitorilor
  • parcări supraetajate
  • un oras eco friendly
  • mai multe proiecte pe fonduri europene prin echipa de specialiști pusă la punct în actualul mandat la Primărie

click pe link pentru video

https://www.facebook.com/LucaAndaluzia/videos/406716790146246/

Născută pe data de 25 februarie 1971, în localitatea Gilău, judeţul Cluj, Luca a absolvit Facultatea de Mine a Universităţii Tehnice Petroşani în anul 1996, a fost inspector de specialitate la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) din Tulcea în perioada 1996-2002, şef Serviciu Managementul mediului al unei societăţi private în perioada 2002-2005, director executiv al unei societăţi în perioada 2005-2009, director coordonator al APM în perioada aprilie-noiembrie 2009, iar ulterior director executiv al unei societăţi private.

Este membru al PSD din anul 1998, membru al Consiliului Naţional al PSD din anul 2010, vicepreşedinte al Forumului naţional ecologist al PSD din anul 2011, conduce organizaţia municipală a PSD şi este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD. Din anul este consilier local PSD și viceprimar  al municipiului din 2012 . Este căsătorită.