Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

“Volei Delta Tulcea”, pe locul secund la turneul de la Focşani “Volei Delta Tulcea”, pe locul secund la turneul de la Focşani
  „Veteranii“ continuă să ţină sus la fileu steagul voleiului tulcean la nivel naţional.După o serie de succese de răsunet pe plan European, (dacă... “Volei Delta Tulcea”, pe locul secund la turneul de la Focşani

 

„Veteranii“ continuă să ţină sus la fileu steagul voleiului tulcean la nivel naţional.După o serie de succese de răsunet pe plan European, (dacă ţinem cont că Romănia face parte din U.E.) tulcenii au dat lovitura şi la Focşani, acolo unde au obţinut locul second.

În perioada 24-25 ianuarie, echipa de volei old-boys “Volei Delta Tulcea” a participat la turneul organizat la Focșani cu ocazia zilei Unirii, turneu la care au participat echipe din Focșani, Onești, Piatra Neamț, Bacău, Tulcea şi Constantă. După calificările din grupe, echipa din Tulcea având în componenţa pe Caragea Adrian, Caragea Andrei, Doru Enache, Vali Cicârâc, Nan Tiberiu, Nechifor Valentin, Popescu George, Radu Marius, Voinea Viorel, Zaharia Ionel, a jucat finala turneului cu echipa din Bacău, obținând la final locul 2, după un meci spectaculos pierdut la limită, scor 2-1 pentru băcăuani.

P.S. Urmează o nouă lungă serie de interviuri cu purtătorul de cuvănt al echipei, fosta şi actuala glorie a voleiului tulcean, Adi Caragea,pe care probabil le vom şi publica odată.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DE LA EVENIMENT