Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Workshop-ul „#CARTErincă.Cu voluntari de poveste”, la Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna” Workshop-ul „#CARTErincă.Cu voluntari de poveste”, la Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna”
Vineri, 14 mai 2021, începând cu ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna” din municipiul Tulcea se desfășoară workshop-ul „#CARTErincă.Cu voluntari de poveste” Evenimentul... Workshop-ul „#CARTErincă.Cu voluntari de poveste”, la Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna”

Vineri, 14 mai 2021, începând cu ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna” din municipiul Tulcea se desfășoară workshop-ul „#CARTErincă.Cu voluntari de poveste”

Evenimentul este înscris în agenda Săptămânii Naționale a Voluntariatului, ediția XX, desfășurată în perioada 10-16 mai 2021, la inițiativa PRO VOBIS- Centrul Național de Voluntariat, și este organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate (Centrul EUdivers) în parteneriat cu : Biblioteca Județeană „Panait Cerna”, Centrul Cultural „Jean Bart”, Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea, Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Tulcea și Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”.

Din anul 2009 Asociația Centrul European pentru Diversitate (Centrul EUdivers) este partener local al Săptămânii Naționale a Voluntariatului iar acțiunile noastre, desfășurate sub egida SNV, au avut drept scop promovarea voluntariatului și stimularea implicării tinerilor în dezvoltarea comunității.

Pentru ediția 2021 a SNV ne-am propus să organizăm o acțiune prin care să creștem interesul adolescenților pentru lectură. Pornind de la acest obiectiv, acțiunea din data de 14 mai va valorifica mai

multe metode de educație non-formală: storytelling, teatru labirint, animație socio-educativă. Numărul de participanți la eveniment va fi limitat, pentru respectarea limitelor impuse de pandemie iar

evenimentul va fi amânat în situația în care, pentru data planificată pentru desfășurare, va interveni o prevedere normativă națională sau locală contrarie organizării.

Elementele plastice ale afișului sunt realizate de Loredana Andrici, voluntar al Centrului EUdivers