Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Ziua Copilului, sărbătorită în Piața Civică sub semnul Centenarului Ziua Copilului, sărbătorită în Piața Civică sub semnul Centenarului
De 1 Iunie, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Tedorescu s-a aflat, ca în fiecare an, în mijlocul sărbătoriților zilei, copiii. Manifestările din acest an... Ziua Copilului, sărbătorită în Piața Civică sub semnul Centenarului

De 1 Iunie, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Tedorescu s-a aflat, ca în fiecare an, în mijlocul sărbătoriților zilei, copiii. Manifestările din acest an au fost organizate sub semnul Centenarului Marii Uniri, de către Consiliul Județean Tulcea, și au cuprins un program diversificat dedicat copiilor.
Acesta a cuprins un dresaj canin, coordonat de Inspectoratul de Poliție Județean, proiectul „Centenar prin ochi de copil”, un carnaval, parada costumelor, paradă a costumelor militare, coordonată de Asociația ProNoviodunum, atelier de quilling, coordonator Biblioteca Județeană „Panait Cerna”. Manifestările au cuprins și diverse ateliere: cu fotografii magnetice personalizate, cu picturi pe ipsos, cu baloane modelabile, coordonate de Party Art, dar și muzică, dans și alte surprize.
„Mă bucur să fiu din nou alături de voi, în această frumoasă zi de 1 Iunie, de această dată sub aura sărbătorii neamului românesc, în acest an al Centenarului Marii Uniri.
A devenit deja o tradiție ca noi, cei din Consiliul Județean, să organizăm Carnavalul Copiilor, un frumos spectacol dedicat celor mici și, de ce nu, și celor mari.
Voi, dragi copii, reprezentați viitorul. Peste 20 de ani, micuții care astăzi se emoționează când văd personajele din filmele lor preferate vor fi profesori, vor fi medici, vor fi ingineri sau poate chiar artiști.
Noi, adulții de astăzi, trebuie să fim permanent preocupați de generațiile care vin din urmă, de cei care reprezintă România viitoare, România următoarelor sute de ani.
De aceea, dar și din dragoste pentru cei mici, vrem să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a le face zilele mai frumoase. La mulți ani, dragi copii! La mulți ani, dragi părinți!“, a declarat președintele Horia Teodorescu.