Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

GUDU PROPUS PREŞEDINTE UNIC AL PNL TULCEA, TANDEMUL ŞIŞCU – ZIBILEANU PENTRU C.J. ŞI PRIMĂRIE GUDU PROPUS PREŞEDINTE UNIC AL PNL TULCEA, TANDEMUL ŞIŞCU – ZIBILEANU PENTRU C.J. ŞI PRIMĂRIE
Deputatul Vasile Gudu a fost propus pentru funcţia de preşedinte interimar al unic al PNL Tulcea, funcţie deţinută în momentul de faţă împreună cu... GUDU PROPUS PREŞEDINTE UNIC AL PNL TULCEA, TANDEMUL ŞIŞCU – ZIBILEANU PENTRU C.J. ŞI PRIMĂRIE

gudupopaDeputatul Vasile Gudu a fost propus pentru funcţia de preşedinte interimar al unic al PNL Tulcea, funcţie deţinută în momentul de faţă împreună cu copreşedintele Octavian Popa
O nouă şedinţă cu scântei în organizaţia PNL Tulcea a avut loc marţi la prânz, tot în sediul filialei locale a Crucii Roşii, sediu devenit deja clasic pentru conducerea liberalilor tulceni.
La şedinţă a participat din nou vicepreşedintele Cezar Preda, responsabil de zona sud este pentru PNL, dar şi secretarul general al partidului, Ilie Bolojan.
S-a încercat din nou stabilirea unui candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, practic fiind vorba de cel ce va ocupa primul loc pe lista consilierilor judeţeni.
De la centru s-a simţit impunerea deputatului Vasile Gudu, însă ceilalţi candidaţi înscrişi, George Şişcu, Ştefan Ilie şi Gabriel Herea nu au renunţat la luptă.
S-a avansat propunerea unui alt tandem, Şişcu la CJ, Ştefana Zibileanu la Primărie, propunere agreată inclusiv de aripa PDL, prin deputatul Gudu, însă respinsă de aripa Popicu.
Surpriza a venit din partea delegaţilor din conducerea centrală, Preda şi Bolojan, care au anunţat că se ia în calcul şi numirea unui preşedinte interimar unic, în persoană deputatului Vasile Gudu.
Replică palidă a venit din partea deputatului Popa: „Să vedem dacă este statutar “.
Sătul de discuţii fără orizont, secretarul general Bolojan a solicitat lămurirea situaţiei candidaţilor până pe data de 27, probabil după un vot în structura de conducere în caz contrar urmând ca aceştia să fie validaţi direct de conducerea centrală a PNL!
Concluzia celor prezenţi a fost ca actualul copreşedinte Popa nu are susţinere de la centru, normal având în vedere că responsabilul zonal provine din PDL, acesta jucând ultima carte prin intermediul singurului susţinător rămas în cărţi, Herea, după ce un alt liberal, George Şişcu, s-a declarat oficial împotriva lui şi a modului în care a condus partidul în mediocritate.
Penibil a fost şi momentul în care secretarul Bolojan, după ce liberalii tulceni convocaseră şi o conferinţă de presă la ora 15,30, a ieşit şi a explicat că aceasta se amână deoarece nu e nimic de comunicat până la o decizie finală…