Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

PNL ŞI-A STABILIT CANDIDATUL PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR ! CE LE-A TRANSMIS HOGEA COLEGILOR DE PARTID LEGAT DE CANDIDATURA LUI PNL ŞI-A STABILIT CANDIDATUL PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR ! CE LE-A TRANSMIS HOGEA COLEGILOR DE PARTID LEGAT DE CANDIDATURA LUI
Conducerea PNL Tulcea a decis joi validarea ca şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului a directorului Direcţiei de Asistenta şi Protecţie Socială... PNL ŞI-A STABILIT CANDIDATUL PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR ! CE LE-A TRANSMIS HOGEA COLEGILOR DE PARTID LEGAT DE CANDIDATURA LUI
Oferta electorală

Oferta electorală

Conducerea PNL Tulcea a decis joi validarea ca şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului a directorului Direcţiei de Asistenta şi Protecţie Socială Tulcea, Ştefana Zibileanu.
Faptul că Octavian Motoc se va retrage din această cursă era cunoscut deja încă de după vizita acestuia de săptămâna trecută la biroul doamnei Zibileanu.
Prin aceasta nominalizare vechii liberali încearcă să îşi adjudece candidatul pentru funcţia de preşedinte, acolo unde deocamdată în cărţi sunt George Sişcu – de la vechiul PNL, Ştefan Ilie şi Dan Lucian Bălan din aripa PDL şi Gabriel Herea – aripa Popicu.
Surpriza a constituit-o prezenta la şedinţa conducerii liberale a primarului Constantin Hogea, oficial retras din conducerea PNL Tulcea.
Hogea a ţinut să le precizeze colegilor de partid că nu s-a decis încă dacă va candida sau nu că independent dar a asigurat că nu va candida din partea unui alt partid.
P.S.Nominalizarea doamnei Zibileanu a fost primit cu bucurie şi de către conducerea PSD Tulcea, prin vocea consilierului Daniel Drăniceanu, care a precizat că doamna directoare a Direcţiei de Asistenta şi Protecţie Socială împărtăşeşte viziunea Partidului Social Democrat, prin prisma meseriei.