Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Prefectului judeţului a participat duminică, 4 decembrie, la a V-a ediţie a Galei Voluntarului Tulcean, eveniment care a avut loc la Teatrul „Jean Bart”...

Prefectului judeţului a participat duminică, 4 decembrie, la a V-a ediţie a Galei Voluntarului Tulcean, eveniment care a avut loc la Teatrul „Jean Bart” din municipiu. Cu această ocazie, prefectul Alexandru – Cristian Iordan a rostit următoarea cuvântare:

 „Stimaţi organizatori! Dragi voluntari!Vă mulţumesc pentru invitaţie! Legea pentru reglementarea activităţii de voluntariat în România prevede că statul susţine dezvoltarea mişcării de voluntariat la nivel local, naţional şi internaţional, în scopul îndeplinirii sale pe diverse planuri.  Este un motiv de bucurie să văd reprezentate aici atâtea organizaţii, semn al recunoaşterii activităţii de voluntariat în judeţul nostru.

          Îi felicit pe organizatori, îi felicit pe cei care, cu seriozitate, pasiune şi multă muncă, sunt premiaţi astăzi ca «Voluntari ai anului 2016» !Vă urez sănătate, noroc şi sărbători cu bine!”. Organizatorii acestei manifestări sunt Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Centrul Cultural „Jean Bart” şi Asociaţia Centrul European pentru Diversitate (Centrul EU divers). Au fost recompensaţi 119 voluntari, dintre care 115 reprezintă 23 de organizaţii, ceilalţi 4 fiind neafiliaţi, dar remarcaţi în diferite activităţi caritabile.

Invitat de organizatori, prefectul Alexandru – Cristian Iordan a participat la festivitatea de premiere.