Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Un echipaj de jandarmerie  aflat  în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tulcea, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul...

Un echipaj de jandarmerie  aflat  în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tulcea, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în staţia de autobuz aflată vis-a-vis de sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, s-a produs un conflict între mai multe persoane.

După aplanarea conflictului s-a trecut la stabilirea stării de fapt, rezultând că o persoană de sex feminin aflată în mijlocul de transport în comun, în calitate de angajată a unei firme de pază, cu funcţia de controlor transport public, a fost agresată fizic un bărbat, D. Sorin de 44 ani, cu domiciliul în municipiul Tulcea.

Bărbatul a devenit recalcitrant şi a lovit-o cu pumnul în zona feţei, după ce nu a putut prezenta o legitimaţie de călătorie valabilă.

Cel în cauză a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, unde i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Lovirea sau alte Violenţe” –  faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 alin. (1) Cod Penal.

Actele procedurale întocmite au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

 COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE