Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ACȚIUNE PENTRU VERIFICAREA TRANSPORTURILOR ACȚIUNE PENTRU VERIFICAREA TRANSPORTURILOR
Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a desfășurat, în perioada 14 – 17 septembrie a.c., o acțiune pentru verificarea respectării legislației de către cei care... ACȚIUNE PENTRU VERIFICAREA TRANSPORTURILOR

politistiInspectoratul de Poliție Județean Tulcea a desfășurat, în perioada 14 – 17 septembrie a.c., o acțiune pentru verificarea respectării legislației de către cei care efectuează transporturi de persoane și mărfuri. În cadrul celor 25 de filtre, polițiștii au constatat 7 infracțiuni și au aplicat peste 280 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 14 — 17 septembrie a.c., politistii tulceni au desfășurat, la nivel judetean, o actiune pentru siguranta transporturilor, fiind instituite 25 de filtre.

La activități au participat 159 de polițiști, dintre care 48 de la rutieră, 89 de la ordine publică, 16 de la investigații criminale si 6 de la transporturi. În urma acțiunilor desfășurate, au fost constatate 7 infracțiuni, dintre care 3 de natură judiciară si 4 la regimul circulației rutiere.

De asemenea, au fost aplicate 289 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 69.000 de lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 250 au fost pentru nerespectarea O.U.G. nr. 195/ 2002 privind circulatie pe drumurile publicesi 35 laalte acte normative.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere si au retras 7 certificate de înmatriculare auto.