Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR TULCENI ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR TULCENI
În ziua de 6 octombrie a.c., polițiștii tulceni au acționat pentru verificarea respectării legislației privind Codul Muncii La acțiuni au participat polițiștii tulceni împreună... ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR TULCENI

politistiÎn ziua de 6 octombrie a.c., polițiștii tulceni au acționat pentru verificarea respectării legislației privind Codul Muncii

La acțiuni au participat polițiștii tulceni împreună cu specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea, însoțiți de jandarmii tulceni.

În urma acțiunilor desfășurate, au fost identificate 15 persoane care munceau fără forme legale la o fermă de pe raza localității Iazurile, județul Tulcea. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Muncii.

În aceeași zi, polițiștii au identificat pe raza localității Somova, județul Tulcea, o persoană care efectua activități de pază la o fermă, fără a fi angajat. A fost aplicată o sancțiune contraventională în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Codului Muncii.

Și în perioada următoare polițiștii tulceni vor continua acțiunile pentru verificarea respectării prevederilor Codului Muncii.