Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

ALDE TULCEA ANUNȚĂ CĂ SPRIJINĂ ALIANȚA LA NIVEL LOCAL, CU CONDIȚIA SĂ FIE BĂGAȚI ÎN SEAMĂ! ALDE TULCEA ANUNȚĂ CĂ SPRIJINĂ ALIANȚA LA NIVEL LOCAL, CU CONDIȚIA SĂ FIE BĂGAȚI ÎN SEAMĂ!
Conducerea ALDE Tulcea a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că sprijină, în cadrul coaliţiei, proiectele şi demersurile PSD, cu două condiții:... ALDE TULCEA ANUNȚĂ CĂ SPRIJINĂ ALIANȚA LA NIVEL LOCAL, CU CONDIȚIA SĂ FIE BĂGAȚI ÎN SEAMĂ!

Conducerea ALDE Tulcea a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că sprijină, în cadrul coaliţiei, proiectele şi demersurile PSD, cu două condiții: „Să ne fi aduse la cunoştinţa și să ni se solicite sprijinul “.
Președintele interimar Radu Vasile-Romul a discutat situația din Consiliul Local Maliuc, acolo unde consilierul local ALDE a votat în favoarea PNL, pentru preluarea atribuțiilor de primar.
Citiți aici amănuntele:
ALIANȚA PSD -ALDE S-A RUPT: TENTATIVĂ RATATĂ DE PRELUAREA A PRIMĂRIEI LA MALIUC
„Având în vedere situaţia tensionată din CL al Comunei Maliuc, menţionăm că PSD, probabil prea siguri pe reprezentanţii săi, nu ne-au solicitat sprijinul, motiv pentru care Consilierul ALDE Grigore Bumbac nu face obiectul unor măsuri de sancţionare de către Filiala Teritorială ALDE Tulcea.
Referitor la declaraţia preşedintelui PNL Tulcea de excludere din partid a consilierilor locali “ce fac blaturi cu PSD” le recomandăm, conform cele afirmate şi de Preşedintele PNL Ludovic Orban în Consiliul Naţional PNL să reanalizeze şi suspiciunile de blat din Consiliile Locale ale Comunelor Somova, Beidaud, Ceamurlia de Jos “a declarat președintele interimar ALDE Tulcea, Radu Vasile Romul.