Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Arestat pentru săvârșirea în formă continuată a infracţiunii de act sexual cu minor  Arestat pentru săvârșirea în formă continuată a infracţiunii de act sexual cu minor 
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele : În... Arestat pentru săvârșirea în formă continuată a infracţiunii de act sexual cu minor 

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele :

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul  N.D., pentru săvârșirea în formă continuată a infracţiuni de act sexual cu minor.   Astfel, s-a stabilit că în perioada iulie- noiembrie 2022, inculpatul N.D. , a întreţinut, de mai multe ori,  relaţii sexuale consimţite cu o minoră în vârstă de 13 ani, deşi N.D. avea cunoştinţă despre vârsta fragedă a persoanei vătămate.

Întrucât s-a constatat  că faptele inculpatului N.D. prezintă pericol pentru ordinea publică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea iar la data de 17.11.2022 inculpatului i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.  Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale .

Facem  precizarea  că  măsură luată faţă de inculpat  constituie o măsură preventivă , luată conform  dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie  .

Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea