Ziarul de Tulcea

www.ziaruldetulcea.ro

Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Jandarmeriei Române Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Jandarmeriei Române
Astăzi, 03 aprilie, Jandarmeria Română aniversează 174 de când Domnitorul Moldovei,  Grigore Alexandru Ghica,  a semnat actul de înfiinţare a Jandarmeriei: Legiuirea pentru reformarea... Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Jandarmeriei Române

Astăzi, 03 aprilie, Jandarmeria Română aniversează 174 de când Domnitorul Moldovei,  Grigore Alexandru Ghica,  a semnat actul de înfiinţare a Jandarmeriei: Legiuirea pentru reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, ocazie cu care la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea s-au organizat activități dedicate Zilei Armei.

În cadrul unei ședințe festive, au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru șase jandarmi, respectiv 2 ofițeri și patru subofițeri care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate.

Au fost acordate totodată diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

Conform Statului cadrelor militare ,,gradul militar este un drept al titularului și reprezintă recunoașterea în plan social a calității de cadru militar”.

La mulți ani tuturor jandarmilor din țară și celor care ne reprezintă în misiuni internaționale! La mulți ani Jandarmeria Română!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL